سخن روز /
در دومین جلسه ستاد ملی راهبری نظام بهره‎برداری طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‎غرب کشور و آبیاری دشت سیستان مطرح شد
تدوین هشت سند آموزشی برای هشت استان
1398/05/16
دومین جلسه ستاد ملی راهبری نظام بهره‎برداری طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‎غرب کشور و آبیاری دشت سیستان با حضور مهندس رضا رحیمی، مهندس حسن عنایتی، مهندس نادر علیزاده، دکتر محمدرضا رزاقی، مهندس سیامک جلیلوند، مهندس سیدعلیرضا رئیس‎السادات، دکتر علی خسروی و مهندس محمد نکویی یکشنبه در دفتر نظام‎های بهره‎برداری برگزار شد.
در ابتدای این جلسه مهندس جلیلوند گزارشی از آخرین فعالیت‎ها و عملکرد پیشرفت پروژه در شش استان ذیل طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‎غرب کشور ارائه داد. سپس بر نحوه ارزیابی و انتخاب تسهیلگران، ناظران و کارشناسان ستادی در شش استان اشاره کرد و از برگزاری نشست تخصصی تسهیلگران و ناظران شش استان در تاریخ 26 و 27 مردادماه خبر داد.
همچنین او یادآور شد در این نشست تخصصی، آموزش‎هایی درخصوص راستی‎آزمایی، اصول و فنون تسهیلگری، آشنایی با مفاهیم نظام بهره‎برداری، ارائه سند مدیریت طرح و شرح خدمات فعالیت‎های کاری هر کدام از دست‎اندرکاران پروژه در نظر گرفته شده است.
مهندس علیزاده نیز با ارائه جزئیاتی از اقدامات انجام شده در پروژه ایجاد و استقرار نظام بهره‎برداری طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‎غرب کشور و دشت سیستان گفت: به علت تفاوت اجرای طرح در این هفت استان، امکان تدوین یک سند آموزشی مشترک برای همه این استان ها وجود نداشت. بنابراین، هشت سند آموزشی برای استان‎های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کرمانشاه، کردستان، ایلام، خوزستان و دشت سیستان، تدوین خواهد شد. او همچنین بر سه مرحله تدوین، اجرا و پایش سند تأکید کرد.
در ادامه دکتر خسروی با ارائه گزارشی از برنامه‎ریزی‎های انجام شده در راستای تدوین سند آموزشی، بر تدوین مجموعه اقدامات برای کلان‎پروژه‎ها تأکید کرد.
او با بخش‎بندی محورهای آموزشی در قالب آموزش‎های تخصصی کشاورزی، آموزش‎های عمومی و مدیریتی و آموزش‎های تخصصی مدیریت آب گفت: در نظر داریم برای مدیران عامل تعاونی‎های تولید ذیل این طرح، دوره‎های آموزشی با مدرک فنی و حرفه‎ای داشته باشیم و در همین راستا نیز برای تربیت مدیران عامل استاندارد آموزشی با همکاری دفتر و سازمان فنی- حرفه‎ای تهیه شده است.
در ادامه مهندس رحیمی بر استفاده از سایر ظرفیت‎ها از جمله دانشگاه علمی و کاربردی برای مدیران عامل تأکید کرد. همچنین مهندس عنایتی این نکته را یادآور شد که برای تدوین سند آموزشی بهتر آن است که از نظرات صاحب‎نظران بهره‎مند شویم.
مهندس رحیمی همچنین تأکید کرد برای آموزش تسهیلگران و ناظران، مقایسه و ارزیابی چند مجموعه آموزشی در نظر گرفته شود.
مهندس رئیس‎السادات نیز در این جلسه بر ضرورت تدوین یک برنامه مستندسازی فنی برای طرح‎های یادشده اشاره کرد و با ارائه پیشنهاداتی، خواستار شد در این زمینه راهکارهای مختلف مورد ارزیابی قرار گیرد. بر همین اساس مقرر شد ظرف یک هفته، نسبت به تعیین تکلیف تهیه‎کننده سند آموزشی و سند مستندسازی اقدام شود.
تعداد مشاهده خبر558 بار
تصاویر مرتبط


    RatingTitle
    :0 :0
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    Powered by DorsaPortal